Welkom!

Brasserie De Kraai is sinds April 2018 gevestigd in Renswoude aan het Dorpsplein 4. Wij proberen door maatschappelijk verantwoord te ondernemen lokale producten bij onze klanten te brengen. Zo halen wij onze kip bij Kip van de Boer in Renswoude. Ons roomijs wordt gemaakt door IJs- en Zuivelboerderij De Kleine Hope in Renswoude en onze biologische kalfshamburgers worden voor ons gemaakt door Farmfields in Wekerom. De eitjes worden geleverd door Zorgboerderij Groot Wagensveld. Ons streven is om een (h)eerlijk product voor een aangename prijs aan te bieden.

Brasserie De Kraai is uw partner voor koffie, lunch, borrel. Dit in onze moderne zaak, maar ook aangeleverd aan uw huis / bedrijf. Naast onze activiteiten vanuit de brasserie kunnen wij ook uw catering (BBQ, Buffet, Dranken en/of Bittergarnituur) verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hierin.

Vanaf 2021 hebben wij naast de Brasserie op het Dorpsplein 2 het EetcafĂ© geopend. In een gezellige entourage kun je hier bijvoorbeeld genieten van een rumpsteak of een schnitzel. Goede lekkere gerechten tegen een aangename prijs. 

Bekijk hier onze menukaart en bestel direct online


Openingstijden

Wij staan graag voor je klaar. Dat doen we op de volgende dagen; maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 19.00 uur. Kom bij ons langs en geniet van al het lekkers!